Retail DIY

Wilt u eenvoudig een grote verscheidenheid aan producten en diensten beheren? Uw medewerkers de tools bieden die zij nodig hebben om over de juiste informatie te beschikken om in de behoeften van uw klanten te voorzien? Op elk gewenst moment weten wat er speelt binnen de verschillende afdelingen van uw bedrijf?

Wij helpen u uw processen nauwkeurig en eenvoudig te beheren, van hoofdkantoor, winkel en kassa tot boekhouding en voorraadbeheer. U krijgt inzicht in, en volledige controle over al uw kanalen -uw fysieke doe-het-zelf zaken, webshop én loyaliteitsapp- vanuit slechts één geïntegreerde retailoplossing. Het systeem is zo gemakkelijk onder de knie te krijgen en is zo snel in gebruik dat zowel uw medewerkers als uw klanten u dankbaar zullen zijn.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +31 (0)30 687 47 39.

Onze Retail oplossingen

Of u nu op zoek bent naar een tool voor Product Data Management of een complete ERP oplossing die de integratie van alle verschillende bedrijfsonderdelen faciliteert, wij hebben de oplossing voor uw doe-het-zelf zaak. 

Retail ERP

TCOG oplossingen Microsoft Dynamics afbeelding

De krachtigste retail oplossing, gebaseerd op de beste Microsoft Dynamics technologie.

LS Retail

TCOG oplossingen LS Retail afbeelding

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde retail oplossing, tot het verleden.

Online & Offline Sales

TCOG oplossingen Online en offline sales afbeelding

Van e-commerce tot kiosk, TCOG heeft alle on- en offline oplossingen in huis om uw omnichannel strategie te ondersteunen.

Download het gratis whitepaper over het belang van omni-channel management in retail

Als retailer bepaalt u niet langer het pad dat consumenten nemen om uw producten te kopen. Consumenten hebben vandaag de dag meer keuze over wat ze kopen en waar ze dat doen. Lees in dit whitepaper meer over het belang van omni-channel management in retail.

DOWNLOAD HET WHITEPAPER