Retail Fashion

Met een groeiende wereldwijde markt zijn er enorme kansen voor fashion retailers, tevens zijn er ook grote uitdagingen. Als gevolg van nieuwe technologieën kijkt de consument nu nog kritischer naar merken, waardoor u als retailer meer dan ooit u best moet doen om in een betrouwbare, consistente en omnichannel merkbeleving te voorzien.

Wij bieden u een alles-in-één retail oplossing aan die al uw bedrijfsprocessen naadloos integreert. Een flexibel kassasysteem, realtime data en een omnichannel merkbeleving zijn slechts enkele mogelijkheden die wij aanbieden om u te ondersteunen bij het verhogen van uw omzet en het verlagen van uw operationele kosten.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +31 (0)30 687 47 39.

 

Onze Retail oplossingen

Wij hebben oplossingen voor retailers in de fashion branche van iedere aard en omvang, ongeacht of u kleding, schoenen, tassen of accessoires verkoopt.

Retail ERP

TCOG oplossingen Microsoft Dynamics afbeelding

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten uniek samen.

Managementinformatie

TCOG oplossingen Managementinformatie afbeelding

Altijd actueel inzicht in de laatste cijfers en grip op de (financiële) situatie met onze managementinformatie oplossingen.

Online & Offline Sales

TCOG oplossingen Online en offline sales afbeelding

Van e-commerce tot kiosk, TCOG heeft alle on- en offline oplossingen in huis om uw omnichannel strategie te ondersteunen.

Download het gratis whitepaper over het belang van omni-channel management in retail

Als retailer bepaalt u niet langer het pad dat consumenten nemen om uw producten te kopen. Consumenten hebben vandaag de dag meer keuze over wat ze kopen en waar ze dat doen. Lees in dit whitepaper meer over het belang van omni-channel management in retail.

DOWNLOAD HET WHITEPAPER