Retail Food

De hedendaagse consument heeft hoge verwachtingen: hij wil aankopen doen in een gastvrije omgeving met een groot productaanbod, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijke service en een efficiënt afrekenproces waardoor hij niet te lang in de rij hoeft te staan. 

Als food retailer wordt u echter geconfronteerd met de complexiteit van het aanhouden van een groot en gevarieerd productaanbod. Out-of-stock artikelen zorgen voor omzetverlies, maar u wilt ook niet te veel producten op voorraad hebben die kunnen bederven. De verschillende levenscycli van uw producten maken de inkoop- en voorraadbeheer processen erg complex. 

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +31 (0)30 687 47 39.

Onze Retail oplossingen

ERP als basis, met een geïntegreerde webshop, is voor veel food retailers gemeengoed geworden. Ook daarmee samenhangende processen kunnen echter eenvoudig geautomatiseerd worden, denk aan de realisatie van handige managementrapportages met een Business Intelligence oplossing of de automatisering van facturatieprocessen met een Document Management tool.

Retail ERP

TCOG oplossingen Microsoft Dynamics afbeelding

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

LS Retail

TCOG oplossingen LS Retail afbeelding

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde retail oplossing, tot het verleden.

WMS

TCOG oplossingen WMS afbeelding

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van LS Retail.

Download het gratis whitepaper over het belang van omni-channel management in retail

Als retailer bepaalt u niet langer het pad dat consumenten nemen om uw producten te kopen. Consumenten hebben vandaag de dag meer keuze over wat ze kopen en waar ze dat doen. Lees in dit whitepaper meer over het belang van omni-channel management in retail.

DOWNLOAD HET WHITEPAPER