Retail

De retailmarkt is een zeer dynamische markt die sterk onderhevig is aan nieuwe hypes en tendensen. Het is dan ook van cruciaal belang dat u als onderneming competitief sterk staat en u ongebreideld kan inspelen op de laatste nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Om dit te kunnen verwezenlijken is het belangrijk dat uw diverse bedrijfsprocessen efficiënt en gestroomlijnd verlopen. Een duidelijke visie op bedrijfsondersteuning is vaak onontbeerlijk om een volgende stap te zetten als organisatie.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +31 (0)30 687 47 39.

Onze Retail oplossingen

TCOG biedt tal van gespecialiseerde en bewezen retail oplossingen die een duidelijke meerwaarde kunnen bieden aan uw bedrijf en die concreet leiden tot een beter rendement en meer winst.

Retail ERP

TCOG oplossingen Microsoft Dynamics afbeelding

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

LS Retail

TCOG oplossingen LS Retail afbeelding

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde retail oplossing, tot het verleden.

WMS

TCOG oplossingen WMS afbeelding

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van LS Retail.

Download het gratis whitepaper over het belang van omni-channel management in retail

Als retailer bepaalt u niet langer het pad dat consumenten nemen om uw producten te kopen. Consumenten hebben vandaag de dag meer keuze over wat ze kopen en waar ze dat doen. Lees in dit whitepaper meer over het belang van omni-channel management in retail.

DOWNLOAD HET WHITEPAPER